uludag sozluk yazarlarinin kalitesi 

1. sol frameye zaman zaman bakınca, dönüp dönüp uludag sozluk ten soguma nedenleri adlı başlığa giriler yağdırma hissiyatı ile doğru orantılıdır. kalitesi tartışılacak olgu 'yazar'lık dışında 'insan'lık oluverir bazen. lakin küfürlü girdilerle daha da bir kalitesini sorgulatan yazarımsılar da mevcuttur. ne demiş yunus emre sevgili sözlük:
    "miskin adem oğulları
    ekinlere benzer gider
    kimi biter kimi yiter
    yere tohum saçmış gibi."

(bkz: kaliteli yazar ile dikkat çeken yazar farkı)
    (bkz: #3600200)
    #3685453 (abala, 19.07.2008 01:19 ~ 01:28)

© 2008 - uludağ sözlük

uludag sozluk yazarlarinin kalitesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uludag sozluk yazarlarinin kalitesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozluk yazarlarinin kalitesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1 4 yetmedi mi » anket baslik » turk » vicdani ret » arda turan » paris metrosu » juan pablo angel » fenerbahce nin turkiye ligini onemsememesi » kuru fasulye » fendi » mimar kemalettin » yanmisim sonmusum ben » ricky martin in kokainden olmesi » cobanla profesorun 1 oy hakkina sahip olmasi » mother north » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sana degmez » gunun sozu » 300 samatyali » altinova » four four two » alioum saidou » inci kerestecioglu » ucuncu ulke » camur » arabada sevisilebilecek sote mekanlar » alexei smirnov » mevlut erdinc » sozlukte yok » senden cocugum olsun istiyorum » yaran basliklar