uludag sozluk yazarlarinin ilk seks deneyimleri 

kapat

1. hiçbir diğer yazarı ilgilendirmeyecek cinsel deneyimlerdir. sevgiliniz de sözlükte yazar olduğu takdirde "x in ziktiği sevgilisi sen misin?" diye mesajlar alabiliyor, o derece. harbiden, bana da yollasana lan o mesajı?
    #4302319 (der meister, 30.11.2008 21:32)
  2. deneyim yaşamak isteyenler var heralde. dedirten deneyim.

ölçülerini burdan mı vereyim, mesaj mı atayım.

ayıp lan.
    #4302325 (silik hayta, 30.11.2008 21:33)
  3. erkek ve abazan yazarların çoğunlukta olduğu düşünüldüğünde, bir genelevde söz konusu olduğu söylenebilecek deneyimlerdir. önemlice bir çoğunluğun deneyimi ise elinden öteye gitmemiş olmalı, özellikle gece gündüz seks temalı entryler yazanların.
    #4302334 (jakobenlerin sonuncusu, 30.11.2008 21:36)
  4. yuzde 95i ilk seferinde 3 dakikada bosalmadıysa ben de uc uc bocegiyim. bu erkekler icindi.
    yuzde 95i ilk seferinde nolyoz lan ben bi zikim anlamadım demediyse ben de kış kış bocegiyim. bu da hatunlar icindi.
    #4302337 (syme, 30.11.2008 21:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

uludag sozluk yazarlarinin ilk seks deneyimleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uludag sozluk yazarlarinin ilk seks deneyimleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozluk yazarlarinin ilk seks deneyimleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about uludag sozluk yazarlarinin ilk seks deneyimleri. Copyrights of the articles are belong to their authors.