uludag sozluk un siyasi gorusu yoktur 

kapat
  1. pek çok moderatör açıklamasında vurgulanan gerçek.
    hem neden olsundur ki, burada formata uymak ve sözlük ü yasal yönden zor durumda bırakmamak şartıyla her tür görüş rahatça dile getiriebilmektedir.
    #2674617 (pilotmont, 08.12.2007 00:20 ~ 00:32)
  2. insanlığı bokuna kadar irdeleyip tanımlama misyonunu sırtlamış bir organizasyonun anonim yalanıdır.
    #2674641 (Freud, 08.12.2007 00:25)
  3. yazar ile moderasyon çatışmasının başlıca sebebi.
    #2674672 (bl, 08.12.2007 00:32)
  4. ulusözlük devlet gibidir.
    devletin siyasal görüşü olmaz. ama devlet idaresini eline alanların belli bir görüşü vardır ve bu az-çok devletin işletilmesine etki eder.bu yüzden bu memlekette adnan menderes ve deniz gezmiş gibi iki uç isim asılmıştır.
    ulusözlüğün elbette siyasal görüşü yoktur. ama gerek yönetim kademesinde gerekse kullanıcıların genelinde bir siyasi görüş bulunur bu da sözlüğün akarını az-çok belirler. aldığınız eksi oylara bakarsanız anlarsınız.

edit : aldığım eksi oylara bakıyor ve anlıyorum yeniden *
    #2674721 (onurude, 08.12.2007 00:43 ~ 00:47)
  5. devletin dini yoktur gibi bir söz.
    #2674736 (kolibandı, 08.12.2007 00:47 ~ 01:11)

© 2008 - uludağ sözlük

uludag sozluk un siyasi gorusu yoktur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uludag sozluk un siyasi gorusu yoktur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozluk un siyasi gorusu yoktur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» robyn » sozluk disinda var olamayan yazarlar » eda ozulku » msn kesildigi icin calisamadim hocam » bir demet tiyatro » beklemek » darklove » aydan siyavus » husnu cakirgil » basliklari alt alta okumak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci