uludag sozluk un kendinden baska dostu yoktur 

kapat
  1. sözlüğümüzün kendi içindeki bu güzel havasının dışardakileri rahatsız ediyor olmasından mıdır yoksa sözlükler arası mücadeleden midir bilinmez herkes düşman kesilmiştir. eleştirdikleri noktalardan en büyüğü de nick altı entryler. samimiyetten kaynaklanan bir şey bu belki belki de formattaki bir eksiklik. bunu düşünen yazar bünyenin diğer sözlüklerden dost olmaz diye düşünmesidir. kısacası sözlüğümüzün gelişimi ancak yazarlar tarafından sağlanabilir. reklamımızı yapan başka sözlük yok. çok güzel sözlük girip bir bakın diyen de yok. demek ki sözlüğümüzün sözlüğümüzden başka dostu yok. ajdar sözlüğe reklam versene, versene, versene....
    (insandesemdegildegildesemdegil, 09.05.2007 23:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pislik herif » david lynch » larry holmes » selcuk un tarihi eserleri » melancholy » back to black » dudullulu dul dudu » eskisehir in tarihi eserleri » cimlere basmak » fikri saglar » the merchant of venice » evlilik sandali » kadinlariniz sizin tarlanizdir » filmlerden alinan dersler » im juli » yapilmis en aptalca dalginlik » ben keder uretir dert yaratirim » sub zero » forever young » edirne tarihi eserleri » edward d wood jr » the last legion » corlu nun tarihi eserleri » objebi » esmer kadinlarin killi olduklari gercegi » babaeski nin tarihi eserleri » 11 mayis 2008 middlesbrough manchester city maci » ahlak yoksunu ahlak ogretici » bulanti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa