uludag sozluk un avrupa birligine uye olmasi 

kapat
  1. olmasi halinde uludag sözlük yazarliğinin private bir statüye ulasacaği durumdur. sahi ya vize füze ile uğramsmadan elinizi kolunuzu sallaya sallaya istediğiniz ülkeyi görebilirsiniz.

iş bu suretle türkiye cumhuriyetinin güdük gündeminin kezzapli havasini solumaktansa ne bileyim italyan alplerinde kayak yapar ordan ver elini kanarya adalari der cilginca kumsallara kosarsiniz.

elbette avrupa birliği göt gözdirmek için bir amac değildir. fakat evrensel değerlerin ve ortak noktalara belki bu suretle ulasabiliriz.

ulsabiliriz ki kasaba köy teknolojisi ile kapali at gözlüğü ile dünyayı yorumlama sabalaklığından kurtulururuz.

safi siyaset yazarak ayaklı parti afisleri, işe yaramaz yüzeyselli,ğin doruklarında gezinen kral tvciler, ağlakliklar ise elbette elenecektir.

eh zaten uygarlık bütün bu hırboluk daralarinin düsmesinin bekasi değil midir?
    #3390867 (mulayim, 13.05.2008 09:34)
  2. birlik üyesi ülke işsizlerinin sözlükte iş bulma girişimlerine başlamasıdır ki; ben sol framede işsiz portekizli istemiyorum! işim var gücüm var sözlük uğraşamam ben öyle insanlarla! ay kim bu?! çekin şunu şurdan...

(bkz: insana canavar muamelesi yapan kokoş)
    #3390889 (Vivendi, 13.05.2008 09:42)
  3. (bkz: lan daha türkiye girmedi)
    #3390919 (prisoner, 13.05.2008 09:54)

© 2008 - uludağ sözlük

uludag sozluk un avrupa birligine uye olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uludag sozluk un avrupa birligine uye olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozluk un avrupa birligine uye olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce org » mad » yun fat chow » yaran sozluk iletileri » jefferson keane » sabahin korunde agrilar icinde uyanmak » sevdiginin ismini asfalta yazmak » roberto carlos vs ibrahim uzulmez » erkeginin ayagini yikamayi gurur yapan kadin » satantango a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci