uludag sozluk uludag in zirvesi 

kapat
  1. uludagsozlukteki zirvedar arkadaşların son olarak cıkması ve inenmemesi gereken yer...*
    #207060 (aby, 02.05.2006 19:01)

© 2008 - uludağ sözlük

uludag sozluk uludag in zirvesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uludag sozluk uludag in zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozluk uludag in zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» giresun » full cikista olmak » elazig » bu siteye erisim engellenmistir » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » islam » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » icime islerken » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » kankanin ibne oldugunu itiraf etmesi » tanri nin olmadigi yer » olimpik havuz » sair uuserlardan siirler » zeki duyguluer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bandira devletleri » adsl faturalarindan bikmak » haydar dumen e sorulan yaran sorular » tolga evren » her issize 350 ytl maas » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » yaran haberler » kara carsaf giyilmez giydirilir » serdar akinan » ekran yaklama goruntusu » ultra emperyalizm » kastamonu » ucakta aglamak » elektronik diskoteknostronik » house of the rising sun