uludag sozluk uludag gazozu tadindadir 

kapat
  1. super bir onerme. hatırlıyoum orta okul sıralarındayken ogle aralarında hamburgerimle beraber surekli içerdim. damak tadımın çok iyi olması bana bu öneri hakkında kesin yorum yapmamı saglar. yani uludag gazoz bir tane ve uludagsozluk bir tane...
    #63959 (goddar, 13.02.2006 01:18)
  2. sözlüğe yapılmış en büyük hakarettir.çünkü uladağ gazozun şurup gibi tadı var.
    #248166 (worldlike, 15.05.2006 20:31)

© 2008 - uludağ sözlük

uludag sozluk uludag gazozu tadindadir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uludag sozluk uludag gazozu tadindadir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozluk uludag gazozu tadindadir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ruzgardasavrulanyaprak » karma ekonomi » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » bir kalbin icinde agliyor ask » tenacious d » hadi uyuyalim » radyo sol » charlie and the chocolate factory » dopamin » masal » ain t it fun » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » disortografi » dis agrisini bastirsin diye ayagini kiran adam » football manager 2009 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » isik ve sevgiyle kal » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » tonari no totoro » alaydim elin elime » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » ataturk universitesi » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » that was just your life » surgun » powerade » beyaz melek » anti 14 subat timi » d bk » yavuz seckin » zeka kupu