uludag sozluk teki motosikletli gencler cetesi 

kapat
  1. evet sevgili sözlükseverler, gün geçmiyor ki sözlüğümüzde yeni çeteler türemesin.. (ara: cetesi) uludağ sözlük bünyesinde bir araya gelen bir kaç motosikletli genç kendileri ile yapılan röportajda çete olduklarını itiraf etti. hamdiciğim gir haberi.

öüüüünnnnnnn, ieeeeeeennnnnnnn, hön hön hön hön (sen toplu olarak ordan oraya süper hızlı giden motosiklet sesi olarak hayal et bunu)

-iiiyakşamlar
    +aa kamera, iyi akşamlar abi.
    -sözlük ortamında çete kurmak ile alakadar suçlamalar var hakkınızda, ne diyorsunuz?
    +evet kurduk. biz motosikletli gençleriz. uludağ sözlük motosikletli gençleriyiz biz.
    -güzel ceket, deri mi?
    +evet abi.
    -motor da manyakmış. kaç basıyo bu?
    +bakınız çok basıyo. ahı ahı
    -temiz yüzlü de çocuklarmışsınız. ama gürültü var, insanlar rahatsız oluyor, aşağı mahallede pinin motorunuza tamam mı?
    +tamam abi.
    -kıyamam yav. kenardan kenardan, çaylak olmadan hadi bakim.

öüüüünnnnnnn, ieeeeeeennnnnnnn, hön hön hön hön
    (hosaf, 08.05.2008 21:37 ~ 21:50)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yazarcizer » online olanlar » wolfshade » gus van sant » bedrettin dalan » peptidoglycan » bebek okan » eski sevgilinin mutlu olmasi » fenerbahce cumhuriyeti » striker » universite tercihi yapacaklara tavsiyeler » istedim vermediler ergenekoncusun dediler » iftira » merhaba ankara zirvesi » iserken sicmak » selfsuck » binboa » kahrolsun insan haklari » eric stoltz » astsubaylarin astegmenleri sallamamasi » mac bileti kuyrugu » kurt boregi » fizigin ilgincligi » alyson hannigan » gelecege dair umudum yok diyen gencler » santur » bursa nin erkekleri » milli gazete nin reklam sansuru » 2009 turkiye gp a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa