uludag sozluk teki fisleme hastaligi 

kapat
  1. sözlük dahilindeki "komunist yazarlar", "müslüman yazarlar", "hristiyan yazarlar", "ineğe tapan yazarlar", "nihilist yazarlar", "gay yazarlar", "heteroseksüel yazarlar" gibi anketvari sınıflandırmalardan doğan sonuçtur.

bir de bu başlıkların altına yazılan fix cevabı verip çok uzunca anlatılması gerekilen bu yarayan kanayı noktalamak istiyorum.
    (bkz: beni tanıdılar siz kaçın)*
    #3401856 (onurude, 15.05.2008 21:09)
  2. (bkz: uludağ sözlük te fişlenen yazarlar)
    #3401859 (arjen robben, 15.05.2008 21:10)
  3. (bkz: fişlene fişlene ne hale geldik)
    #3401863 (enderun sevgiler, 15.05.2008 21:10)

© 2008 - uludağ sözlük

uludag sozluk teki fisleme hastaligi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uludag sozluk teki fisleme hastaligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozluk teki fisleme hastaligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aydin dogan in basbakan a mektup yazmasi » akdeniz » arabesk » deniz baykal » zengin kiz bulmak » t bag » scarlett johansson » egirdir dag komando okulu » off cok yakisikliyim ulan » demokratik seks partisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games