bugün

(bkz: 10 entry girip ayar vermeye baslayan can)

o değil de uludağ sözlükte fake yazarlar çok bu ara.
varoşlardan uludağa inmişlerdir ama pek çok şehirliden bilgili ve görgülüdürler.
varoş mu değil mi bilmem ama diğer sözlüklere oranla çok daha tutucu ve dindar(takriri değil yalnız, taklidi dindar) bir sözlük olduğunu ve nesil yükseldikçe bunun arttığını görmemek imkansız. Tutuculuğun ve bu türden dindarlığın olduğu bir yerdeyse eksik olan çoğunlukla bilgi, ayyuka çıkansa cehalettir ki, işte bu en büyük problemi teşkil ediyor.

Yoksa varoşsa bize ne, sosyete ise bize ne! Geliri kendine, görgüsü kendine. Fakat burası ortak paylaşım portalı oldundan cehaletinden bize ne dememiz namümkün. Tavsiyem 3. 5. ağızlardan, analarından, dedelerinden vs.. duyduklarını bırakıp birazcık kendileri araştırsınlar. Din, felsefe, sosyoloji, siyaset vs.. bunlar hakkında yazılmış entryler ya bkz. ya 3,5 satır post kasmak için kaleme alındığı aşikar girdiler. Velhasıl zaten burada yazar olmak için hiç bir çaba sarfetmek de gerekmiyor! Haliyle ipini koparan geliyor, kusuyor içini, anlayamadığı, karışık gelen konulara basıyor eksilerini sonra da offline oluyor!
(bkz: bir gün benim lafıma geleceğinizi biliyordum)
(bkz: varoşların prensi) (bkz: varoştan geldim moderatör oldum)
daha çok kafanın ve düşüncenin varoş olanların çok olması durumudur.
lamborghini diablo nun dayanilmaz konforunu tadabilen insan sayısının azlığını gösterir.
tekdüze bilgi paylaşımını engellemek amacıyla yöneticiler tarafından özenle seçilen halk kahramanlarının sözlükte yazar olmasıyla meydana gelen durumdur.
halbuki entellektüel yazarlar olsaydı sözlükte, literatürde "varoş yazar" diye bir kalıp olmadığını, varoş'un -şehrin dışında kalan bölümleri- anlamına geldiğini, insana dair bir sıfat olamayacağını, yani bir insana, bir yazara varoş denemeyeceğini, ancak "varoşlardan gelmiş yazar" denebileceğini bilir ona göre başlık açarlardı.