uludag sozluk te bilgi edinme hakki 

kapat
  1. günümüz ülkelerinde özellikler bürokraside aksaklıklar, ya da bireylerin kendilerini ve bulundukları konumları ilgilendiren konularda bilgi edinme kanunu çercevesinde yönetimlerden hesap sorma hakkının sözlük için uyarlanmıs halidir.

sözlükte olan olaylardan, yapılan yeniliklerden, yada haklarımızı sorgulayıp sorgulayamacagımızdır.

örneğin, yeni *yazar olanların entryleri tek tek okunup, yanlısları için uyarılar gönderildikten sonra mı yazar yapılmakta merak konusu? eger öyleyse nedir bu yazım yanlısları öznel bilgiler demekte bu hak içinde olsa gerek. ha portakalı soydum basucuma koydum sarkısı eşliğinde bi seçim yapılıyorsa sorular bitmiştir.
    yada her entry okunurak alınıyorsa bu kadar insan tek günde nasıl yazar oluyor?

bunun gibi soruları içinde barındırır.

aferin cok iyi dusunmusum
    #1890615 (tatlı su levregi, 09.07.2007 11:50 ~ 11:53)

© 2008 - uludağ sözlük

uludag sozluk te bilgi edinme hakki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uludag sozluk te bilgi edinme hakki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozluk te bilgi edinme hakki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bedevi kulturu » insanlarin hortlak gormus gibi bakmasi » kahramanmaras » hulya avsar in tayyip aski » ahmet yildiz olmedi nin basur olmasi » iyi kalpli olmak » become a premium member now » tukurukus » zombie inc » baba ogul diyaloglari » fernando alonso » erotik fantezinin sinirlarini zorlamak » 5 m migros » voleyi vurmak » salonda coraptan topla mac yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » opsene lan » beyaz kale » faati » ana baba baci abi kardes gibi zall » iki tasagim onume aksin » walk over » open office » somali yazarlar » net sicarsin » jelena jankovic » edirne » 1000 entry » as i am » kafasi calisan ac kalmaz » fernando chalana