uludag sozluk street ball turnuvasi 

kapat
  1. sözlükçüler kapışıyor pon pon kızlar hop hopluyor zıp zıplıyor.. medya nın ilgisi yoğun efendim. tüm internet alemi bu turnuvayı sabırsızlıkla bekliyor..

istanbul-ankara-bursa tayfası kıyasıya çarpışıyor..

ilk ayağı istanbulavrupa yakasında başlayacak olan turnuvada istanbul ankara ve bursa kendi aralarında çıracakları şampiyonları turnuvanın finalinde muhteşem konserlerin de yer alacağı istanbul abdi ipekçi de buluşturuyor..

efendim şimdi yaş ilerledi ve ben bıraktım basketi malumunuz. ama turnuvada en iddialı takımlardan birinin koçluğunu üstleniyorum... ve turnuvanın açıklanmış ilk takımı...
    ---------------
    [o|o] git ara bulls [o|o]

1. dylan dog
    2. gwaihiri
    3. mulayim

koç: metalycra
    menajer: larker
    gönül verenler: schenardı
    ----------------

not: tabi transferler olacaktır. yedeklerle beraber gerçek ve tam kadromu henüz açıklamıyorum.

not2: takımlarınızı oluşturun ve buraya ekleyin. gerekli düzenlemeler ve çalışmalar başlamıştır efendim.
    #1173731 (metalycra, 18.01.2007 20:47 ~ 21:30)
  2. sepettopu grubu vs streetball turnuvası ?
    (bkz: uuserlerin kafalarının karıstıgı anlar)
    #1173757 (yanlis hata, 18.01.2007 20:54 ~ 20:55)
  3. olsa da oynasak turnuvalarından yalnızca biri. diğeri ise;

(bkz: uludag sozluk dota turnuvası)
    #3641197 (Schizofrenne, 09.07.2008 12:56)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

uludag sozluk street ball turnuvasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uludag sozluk street ball turnuvasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozluk street ball turnuvasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about uludag sozluk street ball turnuvasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.