uludag sozluk salak akimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turk edebiyatinda uludag sozluk akimi
  2. universite sozluk akimi
  3. salak sozluk yazarlari
  4. sozluk tarihinin en salak anketleri
  5. uludag sozluk te yazip uludag sozluk e bok atmak
  6. uludag gazoz icerken uludag sozluk te entry girmek
  7. 30 bin salak baslik acildi 1 milyon da salak entry
  8. uludag da kayarken uludag sozluk e entry girmek
  9. uludag gazoz un uludag sozluk e sponsor olmasi
  10. uludag sozluk yazarlarinin uludag gazoz icmemesi

© 2008 - uludağ sözlük

uludag sozluk salak akimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uludag sozluk salak akimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozluk salak akimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » yaran okuyucu yorumlari » yagmur altinda opusmek » decl » lupelius » klon imhotep » basarili turbanli kadin olmamasi » ozgurluge kursun » ranini » evlilik kredisi » don demeyi unuttum » cin halk cumhuriyeti » oldum de uyandim » dunyayi yahudiler yonetiyor sanrisi » aczimendi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beni kor kuyularda merdivensiz biraktin » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » yaran msn iletileri » galatasaray kupasi » zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari » mustafa denizli » afuv » hic bizimkini yediniz mi » agalmatophilia » cok gizli irak raporu » gunu gecirmek » adiadokokinezi » dft » s yerine dolar isareti kullanana eksi oy veren tip » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali