uludag sozluk hava yollari 

kapat
  1. uludağ sözlük bünyesinde bir kaç defa şahit olduğum bir boş bakınızdı, nasıl ukte olmamış, şok enteresaan..

ifinim, as soora uçacağı tahmin edilen bir sözlük kullanıcısına espirikli yaklaşma hadisesinin klasik olmakla beraber süper komik, yaran, alt ıslatan, gülmekten geberten bi kalıbıdır bu. tek rakibim turk hava yollari deminden o biçim sıçırtan, sıçırtırken düşündüren, düşündürürken ayar veren, ayar verirken sevişen, sevişirken hostes, hostesken iniş takımları, inerken kalkmak, uçağı kaldırmak, kara kutu, sadece kutu, kalkış, zenci, sakso, grup, ne?, ahahahah.
    #3390546 (hosaf, 13.05.2008 02:47 ~ 02:49)
  2. misafir/davetli/üye'lerine sadece gidiş bileti sunan havayollarıdır. yolculukları son derece kısa sürer, ardında pişmanlık bıraktırabilir.
    #3390555 (altf4, 13.05.2008 02:53)
  3. (bkz: uludağ airlines)
    #3678793 (naif, 17.07.2008 20:31)

© 2008 - uludağ sözlük

uludag sozluk hava yollari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uludag sozluk hava yollari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozluk hava yollari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayn rand i musluman yapmak » marcos antonio senna da silva » al gassra roqaya » 1484 » yoresel beddualar » impact powder » islamcilar demokratsa ben de ismail yk yim » ure » in a dream » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games