uludag sozluk eti puf yeme yarismasi 

/ 2
kapat
  1. bursa, istanbul ve ankara olmak üzere 3 ayakta yapılacak yarışmadır. yarışmanın birinci ayağı uludag sozluk bursa hali saha zirvesi 7'nin olacağı 27 ekim 2006 tarihinde, maçtan sonra yapılacaktır. ikinci ayağı olan istanbul'da 29 ekim 2006 pazar günü yarışma düzenlenecektir. bir sonraki hafta sonu ankara'da yapılarak, her şehrin birincisinin seçilmesi sonrası büyük final olacaktır. yarışmanın hakemi salca'dır. ankara'ya gelemezsem ankara bölgesinden, yerime başka hakem tayin edilecektir.

kurallar şu şekildedir;

1- yenilecek eti puf resimde gözükmektedir ---> http://www.sweetworld.co....images/g_cocuklar_puf.gif
    2- 5 dakikada en çok eti puf yiyen yarışmayı kazanacaktır.
    3- herhangi bir şekilde eti pufla beraber içecek kullanılmayacaktır.

organizatörterler; bursa'nın montajelemani, istanbul'un devedikeni, ankara'nın redwinemania'dır.

isteyen şehirler kendi şehrinin birincisine ödül verebilir. ayrıca büyük final sonrası kazanan yarışmacıya sürpriz bir ödül verilecektir. şimdiden herkese bol şanslar..
    (salca, 24.10.2006 15:55)
  2. hindistan cevizlisiyle yapılırsa gelirim dediğim zirvedir.
    (memolf, 24.10.2006 16:05)
  3. 5 dakikalık sürenin çok uzun olduğunu düşündürten yarışmadır. 2 dk olabilir.
    (BuRock_, 24.10.2006 16:21 ~ 16:22)
  4. eti'nin servetine servet katacak yarışmadır. e bunun antrenmanı falan da vardır. hesap edin işte.
    (BuRock_, 24.10.2006 16:23)
  5. sürpriz ödülün bir sikimlik dis macunu olmasından korkulan yarışmadır.
    (6.4.r.1.$.h, 24.10.2006 16:24)
  6. yarışma sonunda iyi bir kusmuk temizleyicisine ihtiyaç olacaktır. (bkz: aşırı yükleme)
    (grandmaster flash, 24.10.2006 16:25)
  7. her şehrin organizatörleri yarışmanın yapılacağı yer ve tarihi hakkında bilgi verdiği entrysinde, katılımcı listesini de düzenleyecektir. katılmak isteyenler bu başlık altına yazması yeterlidir.
    (salca, 24.10.2006 16:27 ~ 16:28)
  8. Beşiktaşlı yazarların yarışmadan sonra 16.00 da baslayacak olan sakarya maçına gidecektir. o yüzden yarışma beşiktaş yada taksim civarında olursa daha uygundur efendim mutlaka katılacağım zirvedir.
    (LocK, 24.10.2006 16:27)
  9. onemli olan katilmak kazanmak falan degil eti puf yemektir dedirten ve diger katilimcilarin az olmasini ummanizi saglayan yarisma
    (dmjoes, 24.10.2006 16:28)
  10. BiRÇOKLARININ "NE YERSENiZ YEYiN AMA BENi RAHATSIZ ETMEYiN "DEDiĞi ZiRVEDiR.
    (whynot, 24.10.2006 16:31)
  11. (bkz: aç olan kazansın)*
    (sohodo, 24.10.2006 16:33)
  12. salca'nın "ben hakemim, yarışmam" demesine rağmen, 3 gün oruç tutarak yarışmaya hazırlandığı son gelen duyumlar arasındadır. *
    (redwinemania, 24.10.2006 16:41)
  13. ardından (bkz: eti puf yeme de yanında yat yarışması)nın da düzenlenmesi olası olan yarışmadır.
    (dedemin altın dişleri, 24.10.2006 16:45 ~ 16:46)
  14. erkekler katılsın yarışmasıdır. nihayetinde bu bir eti puf bunun kalorisi var. şekeri var, sonrasında rejimi var.. biz almayalım..
    (sour cherry, 24.10.2006 16:45)
  15. lise yıllarında * eti puf kaplarından yaptığım proje için yarısını yeyip yarısını dağıttığım eti pufları aklıma getiren yarışma. sonrasında uzun süre eti puf yiyememekle sonuçlanacaktır.
    (bkz: x dedinde aklıma geldi)
    (populizmin köküne kibrit suyu, 25.10.2006 00:22)
  16. KiMLER GELiYOR DEDiĞiM ZiRVEDiR.
    eticicibebe'NiN ISRARLA GELMESi GEREKTiĞiNi DÜŞÜNDÜĞÜM ZiRVEDiR.
    (bkz: ETiPUF ETiCiCiBEBE EL ELE HEP BERABER TAKSiME)
    (LocK, 25.10.2006 11:48)
  17. bursa'da düzenlenen ilk yarışmayı 5 dakika içinde yediği 16 adet eti puf ile rurouni kenshin kazanmıştır. kendisi çok iyi hazırlandığını, bugün hiç birşey yemediğini söylemiştir. hepsinin görüntü ve ses kayıtları mevcuttur. ikinciliği yedikleri 9ar tane eti puf ile kevin* * ve salca paylaşmıştır. kendilerini kutluyoruz.

don santiano corleone olarak bilinen yazar yarışmada yaptığı çirkefliklerle en kötü yarışmacı seçilmiştir. kendisini yuhluyoruz.
    (salca, 28.10.2006 03:23)
  18. kobayashi'nin haberi olsa 1. olacağı yarışmadır. ayrıca bir dahakine biskuvisi ayrik ve seker susamlar haric gibi kategoriler olursa tadından yenmez bir mücadeleye olacağı aşikardır.
    (impayatoy, 28.10.2006 03:29)
  19. 25 eti puf yiyerek şampiyon olmam gerekirken hakemin (montajelemani) yanlı ve çirkef tutumu, rakiplerimin beni çekememezlikleri sonucu en kötü yarışmacı seçilmişimdir. benim yediğim eti puf sayısı tam olarak 20 tane iken (zira salça 5 tane puf kabını çalmıştı benden) en yakın rakibim 16 puf yiyebilmiş buna rağmen şampiyon olmuştur. ve söylenecek son bir söz var sayın çok değerli arkadaşlarım; bu hakemlerle bitmez bu yarışma. yazık...
    (don santino corleone, 28.10.2006 12:08)
  20. rurouni kenshin 'in eti pufları yemeyip, su gibi içtiği zirve olmuştur..*
    (MaRTyNs, 28.10.2006 12:15 ~ 12:52)
  21. istanbulda mesela yarın mesut yar la ilk cay ucretsiz zirvesinde yapılmasını önerdiğim yarışma. salça insanının benimle kapışma cesaretini gösterip göstermeyeceğini merak ettiğim yarışma. yerim...
    (karga, 28.10.2006 12:36)
  22. rakip tanımadıgım yarısmadır. don santino corleone çirkeflik yapmasına rağmen hakemler gorevlerini son derece güzel yerlerine getirdikleri icin gercek şampiyon belli olmustur.
    hatta hakemlere rüşvet verdigim soylentileri cıkmıstır inanmayın efendim, ben oyle şeyler yaparmıyım. gereken butun deliller goruntulerle sabit.*
    (Rurouni Kenshin, 28.10.2006 12:49 ~ 12:50)
  23. yarışmanın yapılabilmesi açısından eti puflar metro marketten alınmıştır. 128 tanesi 16 ytl tutmuştur. yani tanesi yaklaşık 13 ykr'dir.
    (salca, 28.10.2006 12:49)
  24. benimde hakemlik görevini ifa ettiğim yarışmadır. aynı zamanda kameramanlık görevinide üstlenmişimdir. 25 tane eti puf yedim diyen don santiano corleone yediği eti puflar 5'i geçmez efendim. görüntü kayıtları don santiano corleone 'nin elinin salca 'nin eti puf biriktirme kabında olduğunu tastikler. Bu yüzdendir ki don santiano corleone hakemlik görevlerini yerine getiren montajelemani ve benim tarafimdan yarışmadan ihrac edilmiştir. ayrıca hakemlik yapmama rağmen yediğim eti puflarla sıralamaya girmeyi hakkettiğimi düşünüyorum. bidaha neden olmasındır.
    (CirkinOrdekYavrusu, 29.10.2006 18:28)
  25. istanbul ve ankara ayakları ne durumda diye merak ettigim yarısma.*
    (Rurouni Kenshin, 12.11.2006 20:51)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ad hominem » blood of hatred » msi » namik kemal » dile dolanan sarkilar » egypt central » ekmek arasi doner » dilekce canavari » alaca bayrak » baby did a bad bad thing » bas gaza » abdullah gul un sovalye olmasi » iyi geceler sozluk » gunun sozu » argumentum ad populum » thehungersite com » basortulu kizlar kasedimi almasin » erkeklerden igrenme nedenleri » star wars clone wars » ac misin tok musun » i can t tell you why » eurovision da turkiye den gonderilen sms sayisi » anastasia myskina » josef fritzl » emzigi birakmasi icin emzigine biber surulen cocuk » time zone » nationalism » zordur kopruleri yakmak » guzellik kralicesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa