uludag sozluk e dair ozelestiriler 


kapat

  1. uludag sozluk yazar ve yöneticilerinin sözlük'teki problemlere dair ortaya koydukları ve koyacakları eleştiri, istek ve dileklerdir.

    benim sözlük'e dair en büyük eleştirim sözlük'ün aslından hiçbir farklılık ortaya koyamamasıdır. değişik başlıklar altında ekşi'ye laf sokmaya çalışsak da aslında ekşi'nin kalitesine yaklaşamadığımız aşikar.

    tamam formatı alalım. sistem aynı olsun da kullanılan kalıplar, geyik haline getirilmiş başlıklar bari farklı olsun. hanım koş, hanım tüfeğimi getir, kedidir kedi, futbol x ise hagi bilmem nedir geyiği... bu böyle gider. (bak gene yaptık)

    mesela aşkım çorapların da ıslandı mımız vardı, onun da moderasyon canına okudu. geriye bi tek sütgen kaldı bildiğim kadarıyla ama o geyik de çok uzamadı.

    diyeceğim o ki biraz orjinal olalım. ssg'ye, otisabi'ye, guru'ya saygı duyalım, onların açtığı yolu kullanalım ama kendi celebritylerimizin de hakkını yemeyelim.

    di mi?
    #4302935 (eurasian, 30.11.2008 23:53 ~ 23:56)
  2. (bkz: moderasyonun sol penceredeki başlıkları kaldırması)
    #4302995 (dunyayi yoneten adam, 01.12.2008 00:05)
  3. açılan kimi başlıklar ve yazıların ergen zihniyeti taşıdığı aşikardır, anlamak güç değildir zira yazan kişiyi robot resimle tarif edebilecek kıvamda bir hal ve şekilde beyinde canlandırmaya yetecek türdendir bu da kişiyi yazarlar için yaş sınırının konmasını istemeye itmektedir. tabi genelleme yapmak yanlıştır zira genç yaşta gerçekten saygı duyulması gereken parlak beyinli yazarlar da vardır. nacizane fikrim yazar olmak için daha zorlu aşamalardan geçilmesi ve çocuksuluğun farkedilmesi gerektiğidir.
    #4303233 (ben anlamam, 01.12.2008 00:56)
  4. açılan başlıklar; tv programları, reyting saptamaları gibi bi hal almış durumda. halk bunu istiyor = sözlük bunu istiyor gibi pornografik öğelerden kopulamıyor bu da anlamayan yazarımızın da dediği gibi sanırım yaştan kaynaklanıyor. değinilebilir, tartışılabilir elbette fakat dozunda olmalıdır ki bu her konu için geçerlidir. elbette söz meclisten dışarı başarılı olan arkadaşlarımız var. özgün, kaliteli bi platform oluşturulması için yazarlar bu konuda duyarlı olmalı.
    #4303312 (meritzen, 01.12.2008 01:16)
  5. aynı içeriğe sahip onlarca başlığa göz yumulurken, sözlükte dönen bazı getik başlıkların silinmesi.
    #4483310 (eurasian, 07.01.2009 11:40)
  6. arkadaş, her akşam başka bir deli çıkıp da elli tane başlık açmasa olmaz mı yahu.
    #4669650 (ben anlamam, 09.02.2009 00:13)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

uludag sozluk e dair ozelestiriler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uludag sozluk e dair ozelestiriler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozluk e dair ozelestiriler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about uludag sozluk e dair ozelestiriler. Copyrights of the articles are belong to their authors.