uludag sozluk duyuru yapma ilan verme duzenegi 

kapat
  1. uludag ilan'ın açıklayıcı hedesi'nin larker tarzı anlatımı...

edit: larker var mı öyle başlık açıp kaçmak... (bkz: başlığın başa kalması)
    #1879968 (PhyXiuS, 08.07.2007 02:08 ~ 23:42)

© 2008 - uludağ sözlük

uludag sozluk duyuru yapma ilan verme duzenegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uludag sozluk duyuru yapma ilan verme duzenegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozluk duyuru yapma ilan verme duzenegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cagla sikel » huzur » cry for the moon » uhde » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » karsiyaka » demonstrasyon » oldum de uyandim » anozognozi » p s i love you » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » yavuz seckin » hamisine nanay piy piy kaymak » metro turizm in kasar hostesleri » imge kitabevi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » elektrik » agir abi » gotverenlik » debit note » ask i virane » wall e » hande ataizi nin isirir gibi konusmasi » alternatif bim acilimlari » jon avnet » yasadigi mutsuzlugu kizina miras birakan anne » yunus » the dive from clausen s pier » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » amasra da assagilik tecavuz girisimi » timbuktu