uludag sozluk bursa tanisma zirvesi 

kapat
  1. eveeet...

arkadaşlar açık açık konuşayım. yok efendim beşiktaş sahilinde çay içmeler, ankarada nargile tüttürmeler derken bursadan bir yazar olarak hasetimden çat diye çatlamama ramak kaldı. * sözlükten hiçbir yazarla da tanışıklığım olmadığı için elim kolum bağlı oturuyordum. ama dedim ki madem herşeyin zirvesi oluyor, biz de bursada yaşayan yazarlar olarak tanışma zirvesi düzenleyelim. tanışalım, kaynaşalım, başka zirvelere doğru elele koşalım. zaman ve mekanı açık bırakıyorum. önerileri bekliyorum.
    #380306 (BuRock_, 28.06.2006 00:39)
  2. (bkz: karpuzkabugu anadolu turnesi bursa ayagi)
    2 temmuz'da yapılacak zirve mudanya'da olursa eğer, mudanya'ya gidemeyecek yazarlar tarafından gerçekleştirilmesi farz olmuş zirvedir.
    'yürü be burak'tır.
    #380317 (yasakani, 28.06.2006 00:42 ~ 00:58)
  3. (bkz: istanbullu olmak bir ayrıcalıktır) *.
    #380319 (karpuzkabugu, 28.06.2006 00:42)
  4. (bkz: uludag sözlük bursa halı saha macı yapıyoruz zirvesi)
    (bkz: uludag sözlük bursa halı saha zirvesi 2)
    (bkz: uludag sözlük bursa halı saha zirvesi 3)
    (bkz: 26 haziran 2006 hüsnü şenlendirici sertab erener konserine gidiyoruz zirvesi)
    (bkz: 8 nisan 2006 bursa alkol mode on zirvesi)
    (bkz: uludag sozluk bursa kaynasalım zirvesi)

''bekledim de gelmedin,
    hiç mi beni sevmedin ? ''
    #380334 (montajelemani, 28.06.2006 00:44 ~ 00:47)
  5. (bkz: uludag istanbul kaynasalım zirvesi)
    (bkz: uludag istanbul bowling oynuyoruz zrvesi)(katılım 32 kişi)
    (bkz: uludag istanbul paintball oynuyoruz zirvesi)
    (bkz: uludag istanbul piknik yapiyoruz zirvesi)
    (bkz: uludag istanbul piknik yapiyoruz zirvesi 2)
    (bkz: uludag istanbul besiktasta cay icelim zirvesi) (katılım 24 kişi)
    (bkz: uludag istanbul televizyon makinesine gidiyoruz zirvesi)
    (bkz: uludag istanbul sezon kapanıs zirvesi)
    (bkz: uludag istanbul fil disi sahillerinde güneslenelim zirvesi) *
    son anda gelen edit:
    (bkz: 19 mayıs ilk ev zirvesi)
    (bkz: geleneksel üsküdar zirveleri 2)
    (bkz: geleneksel üsküdar zirveleri 3) **
    #380362 (karpuzkabugu, 28.06.2006 00:51 ~ 00:59)
  6. 'karpuzkabugu anadolu turnesi bursa ayagi'nın da iptal olmasıyla yeniden ilgilenilmesi gereken zirvedir.
    #390064 (yasakani, 01.07.2006 20:05)
  7. (bkz: uludag sozluk bursa her sey uyar zirvesi)
    #393237 (yasakani, 03.07.2006 01:58)
  8. acaba "tekrarı olur mu" diyeceğim zirve. univeristede de olursa daha rahat olacağına inandığım zirve.
    #1072061 (ardahan, 28.12.2006 21:43)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

uludag sozluk bursa tanisma zirvesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uludag sozluk bursa tanisma zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozluk bursa tanisma zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about uludag sozluk bursa tanisma zirvesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.