uludag sozluk bayan voleybol takimi 

kapat
  1. uludağ sözlük bayan voleybol takımıdır. sözlükler arası voleybol turnavalarında rakiplerine hem oyun olarak hem de gösteris olarak üstünlük sağlayacak kızlardır.

fatal takma adı aysu uzun bacakları ve elleri bilinir özellikleri.
    kuntayi kinteleyen adam takma adı filiz dolgun dudakları ve prüssüz vucuduyla etkili.
    beraent takma adı cansu göğüsleri ile ön plandadır.
    karga takma adı aşkım aşkım yuvarlak poposuyla voleybol dünyasında nam salmıştır.
    melankolik takma adı aslı saçlarının rüzgarla dans etmesi sabit özelliği.
    tucimania takma adı dilara ateşli gözleri sert bakışları ile rakiplerin korkulu rüyası.

şimdilik 6 kişiden oluşan bu takıma yedek oyuncular ve pompon adamlar alınacaktır. *
    #3404621 (kuntayi kinteleyen adam, 16.05.2008 15:37)

© 2008 - uludağ sözlük

uludag sozluk bayan voleybol takimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uludag sozluk bayan voleybol takimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozluk bayan voleybol takimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» esra erol » turk amerikan dernegi » basliklari alt alta okumak » john starks » randy rhoads » christina aguileranin varmisin yokmusuna katilmasi » sozlukten kiz kaldirmak » d n » ravza » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » yaran baslik yonlendirmeleri » buffy » attorney » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » yedikce yiyesi gelmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » fenerbahce » duraliminyum » 7 saniyeyle kacan 13 5 milyon dolar » delikanli adam » football manager 2009 » yobaz yazar ara fasilitesi » basarili turbanli kadin olmamasi » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » deposit acount » 2008 nobel edebiyat odulu » motorstorm » medya canavari » cik televizyona de ki ben musteriyim » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz