uludag sozlugede el atti 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sergen atti adale de atti
  2. kim atti kral atti
  3. salter atti
  4. kral atti
  5. bir atti pragti
  6. herif ne gol atti be
  7. herife bak ne gol atti be
  8. x atti y oldu
  9. kestirip atti
  10. kral atti uc oldu

© 2008 - uludağ sözlük

uludag sozlugede el atti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uludag sozlugede el atti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozlugede el atti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yazarlari motive eden seyler » brunch » amentu » server shutdown in progress » omer urundul » mahir i gordum » fatih tekdogan » rocket in the sky » ingilizce geyikler » homoemori a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games