uludag da olan basligin baska sozlukte patlamasi 

kapat
  1. uludağ sözlük içinde açtığın başlığın yayınlanması ve gayet düzgün bir şekilde girdiğin entrynin tutması ile gaza gelerek aynı açtığın başlığı başka sözlükte açarak düşünceni açıklarsın. ardından bir mesaj gelir. formata uygun degil açıklamasıyla şoka uğrarsın. sözlükte sevilmeyen biri olduğundan uyuz olur sorarsın nedenini. sizinle mi uğraşacağız derler konuyu kapatırlar. içeriğini değiştirirsin başlık formata uygun değil derler. bu nasıl bir formattır ki uludag sozluk gibi bir klonun ötesindedir. formata uygun değil diye patlatılma sebebi gösterilir. kesin bir halt var bunda diye düşünürsün refleks olarak. anlayan varsa anlatsın diye söylenirsin kendi kendine.
    #2831806 (lolita lempicka, 13.01.2008 12:53)
  2. (bkz: geçer boşver, aldırma)
    #2831925 (ParaNtez, 13.01.2008 13:22)
  3. (bkz: holly valance-kiss kiss)
    (bkz: tarkan-şımarık)
    #2831935 (lutfucugum, 13.01.2008 13:24)
  4. yok öyle:
    http://www.nacizanebilgi.com/812801.htm
    #2832059 (oyalanma, 13.01.2008 13:55)

© 2008 - uludağ sözlük

uludag da olan basligin baska sozlukte patlamasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uludag da olan basligin baska sozlukte patlamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag da olan basligin baska sozlukte patlamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ikinci olmak » sabah » tuvalete gidiyorum diyemeyen garip insan » two little girls from little rock » direksiyon sinavi » sanssiz » karma » sonuclanmamis bir dava icin kesin yargida bulunmak » kutuphane kurmak » la chaine culte a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci