ultra 

kapat
  1. "büyük, mega, hiper, süper, çok fazla" anlamına gelen kelime.
    (bkz: ultra populer)
    #279588 (asiti kaçmış kola, 26.05.2006 12:32)
  2. (bkz: ultraslan)
    #279859 (ozkrm, 26.05.2006 13:55)
  3. ozdemir asaf şiiri.

bir kelimeye
    bin anlam yüklediğim zaman
    sana sesleneceğim.
    #1471969 (ben miyim, 30.03.2007 17:39)
  4. depeche mode'un 1997 tarihli albümü, son masterpiece'i. barrel of a gun, it s no good, useless gibi hitler barındırır; home, the love thieves, sister of night gibi parçaların melodik yapısı * albüme ayrı bir hava ve dinginlik katar. diskografinin kalanından farklı bir yerdedir, olgunluk dönemi eseridir.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ultra_%28album%29
    #2195103 (ELeCTrO, 25.08.2007 04:41)

© 2008 - uludağ sözlük

ultra başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ultra ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ultra nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » iyi aksamlar lan haberleri veriyoruz » balik burcu erkegi » guc bela eli tutulan sevgilinin motor cikmasi » cemolarin ozellikleri » italyan otuzbiri » resimler ve hayaller » hayri hicler » dunya » lens » garip yemek zevkleri » suyuk » alerjik rinit » haktan akdogan » dead man s hand » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir konu sec sohbet edelim » surudenayrilanidealistkuzu » guvenilirlik » bunu kaldir » zarkava » k i n » 2008 2009 uefa kupasi d grubu » besiktasliyim sigara iciyorum » sifreyi kullanici adi yerine yazmak » askim sarkim » daouda jabi » serbest meslek » oneqeno » galatasaray a on libero adaylari » sofistike