ultimate air supply 

kapat
  1. 2003 yılında çıkan Air albümüdür. Track list:

1. Lost In Love
    2. All Out Of Love
    3. Chances
    4. Every Woman In The World
    5. The One That You Love
    6. I Want To Give It All
    7. Here I Am (Just When I Thought I Was Over You)
    8. Sweet Dreams
    9. Even The Nights Are Better
    10. Two Less Lonely People In The World
    11. Don't Be Afraid
    12. Young Love
    13. Making Love Out Of Nothing At All
    14. Just As I Am
    15. The Power Of Love
    16. Without You
    17. Goodbye
    18. Someone
    #415799 (Eldaina, 11.07.2006 22:08)

© 2008 - uludağ sözlük

ultimate air supply başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ultimate air supply ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ultimate air supply nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sapkin bir beynin lobundan akanlar » klon imhotep » nouriel roubini » xwezi » laz muzigi » 550 tane guzel bayan mankenden olusan meclis » mustafa kemal ataturk » defendant » wolfshade » ezik » lunokhod » derealizasyon » burhan altintop lost ta oynasin » vakit tamam » dilber kocarslanli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cherry » i need you » iste gidiyorum » ataturk donse beklenen mansetler » ne emmeye gelirsin ne de gommeye » sampuan yerine deterjan kullanmak » islak imza » gul » biyikli kadin » amelie nothomb » maddi hasar » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » en adi orospu cocugu olmak » nada » birbirine benzeyen unluler