ulkucu turk hackerlari 

kapat

1. * bölücü örgüt pkk'nın propagandasını yapan internet sitelerini hackledikleri sürece desteklenesi hackerlardır.

ukteci: vanti lator
    ukteci notu: amalelik.

ukteyi dolduran notu: sarmadı galiba, senin site de gitti arada herhalde.
    #4251515 (tu kaka bana, 19.11.2008 14:37)
  2. gerçekten bi'şeyler yapmaya çalışanlar hariç kendi barındırdıkları "ismi duyulmamış" sitelere index basıp "işte bakın bunu da çökerttik" diyenleri çoğunluktadır. Sonra reklamlarını yapar, hizmetlerinin devamı için ufak bir bağış isterler.

aşama aşama (step by step) inceleyelim:

1) abidik gubidik bir site ismi alınır.
    2) milletimize hakaret eden kolpa içerikler yayınlanır.
    3) bu haliyle print scrn yapılır.
    4) ilgili dosya imageshack'a yüklenir.
    5) index sayfasında gerekli değişiklikler yapılarak, 4kt0lga, 0per4t1on, k0lp4gul vs isimler sitenin altına eklenir.
    6) 3. adımın aynısı.
    7) 3. ve 6. maddeler forumda yayınlanır. Böyleydi böyle oldu denir.
    8) stop
    9) end

(bkz: fortran ile 9 adımda site çökertme)
    #4251970 (tarum4r, 19.11.2008 16:25 ~ 16:26)
  3. tanım; tadlarından yenmeyen hackerlardır.
    karşı konulamayan soru sorma isteği; ülkücü papua yeni gineli'ler de mi var da benim haberim yok anlamadım?
    (bkz: ülkücü türk)
    #4252000 (ben sanderson, 19.11.2008 16:31)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ulkucu turk hackerlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ulkucu turk hackerlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ulkucu turk hackerlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ulkucu turk hackerlari. Copyrights of the articles are belong to their authors.