ulkucu olmayip ahmet kaya dan nefret edenler 

kapat
  1. benim gibi insanların, yani siyasi görüşleri olmayanların, siyasi görüş denildiğinde sadece "ülkeme, bayrağıma, dinime zarar gelmesin"den başka bir görüşü bulunmayanların, solcusuyla da sağcısıyla da aynı evde kardeş gibi yaşamayı bilen, arkadaşlarının bazısı kürt diye okuldaki bazı insanların ters ters bakmasına aldırış etmeyen, birisine küfretmekten çok "allah'ım sen bunu islah et, ıslah olmayacaksa mahvet" diye dua eden insanların, ülkesine, bayrağına, dinine dolaylı ya da direk zarar vermesi durumunda doğabilecek durumlardan birisidir.

(bkz: paragraf gibi cümle yazmak)
    #523902 (only.4.that, 10.08.2006 23:11 ~ 23:13)

© 2008 - uludağ sözlük

ulkucu olmayip ahmet kaya dan nefret edenler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ulkucu olmayip ahmet kaya dan nefret edenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ulkucu olmayip ahmet kaya dan nefret edenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muhabbet sokagi numara 90 » ben hep 17 yasindayim » sozlugun en muhtesem yazari » eyvallah » eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle gormek » 1502 » freelancer » tarlabasinda berbere gitmek » kalp ile bobrek bir de beyin » bakiyim vallahi gerizekali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games