ulkucu komando egitim kamplari 

kapat
  1. mhp tarafından üniversite olaylarının çok olduğu yıllarda ülkücü gençleri eğitmek amacıyla kurulan kamplar.
    mevcut oldukları dönemde 25 adete kadar çıkmıştır sayıları. abdullah çatlı da bunlardan eğitim almıştır zamanında. günlük programları başlıca namazlar(5 vakit), aralarında spor(koşu,karete,güreş), sohbetler(dini ve milli konular hakkında)den oluşur.
    (bozkiraslani, 19.07.2007 00:53)
  2. buralarda değişik askeri rütbeler de dağıtılırdı...
    (demolay, 19.07.2007 00:56)
  3. hem ülkücü hem de komando denilerek kaçılması gereken insanları yetiştiren kamplardır. kaçınız.
    (rejected, 19.07.2007 01:03)
  4. namaz spor namaz spor... başka bir s.kin olmadığı kapı kulu eğitim kamplarıdır. beyin yıkma teknikleri ile insanlar vatansever(!) hale getirilirler.
    (kerameti kendinden menkul, 19.07.2007 01:03)
  5. yükselen anti-emperyalist mücadeleyi bastırmak için 1960'lı yılların sonunda Adalet partisi iktidarı sırasında kurulmuştur.
    (brcyzdm, 08.05.2008 18:29)
  6. bir dönem bütün nato ülkerinde benzeri kurulan potansiyel anarşizm yuvaları.
    namaz kılmaları ise sadece göz boyama veya spor amaçlı.
    (meyvelerdenayva, 08.05.2008 18:35)
  7. valideden duyduğum bir şehir efsanesi vardır bu kamplarla ilgili;

bunlardan biri de uludağ civarındaymış. eğer 12 eylül darbesi olmasaymış bu arkadaşları indirecekmiş konuşlandırdıkları yerden başbuğ amcamız. tabi ne derece doğrudur bilemem ama evren'in bi' sağdan bi' soldan sözünü hatırladıkça pek de yalan gibi gelmiyor. kurtlar vadisi'nde de bir ara değinilmişti bu konuya yanlış hatırlamıyorsam. konuyla alakalı;

(bkz: gladio)
    (bkz: ergenekon)
    (zedx, 08.05.2008 18:55 ~ 18:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cehennemden gelenin soyleyecegi ilk sozler » siee » sozlukle saka olmaz » ilyas salman » tv de ikinci kez » incirlik te turk askerinin kelepcelenmesi » komik ilginc ama gercek haberler » 14 mayis 2008 detroit pistons orlando magic maci » hedge fund » angelina grun » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » tayyip erdogan in lost izlemesi » dilotasyon » ali sunal » tursucu husmen aga » nadia ali » unlulerden duymak istenilen sozler » ozgurluk mahkumlari » kayserispor » 12 mayis 2008 cin depremi » erkan ogur » olum » jennifer s body » kekistanlihobbit » selin » z yerine s yazmak » surekli sevismek isteyen kiz arkadas » ibra » uzaklastirma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa