ulkemizin imajina linc etmeye calisan insan goruntulerimi orhan pamuk un sozleri mi zarar verdi tartisilir 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (56 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

ulkemizin imajina linc etmeye calisan insan goruntulerimi orhan pamuk un sozleri mi zarar verdi tartisilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ulkemizin imajina linc etmeye calisan insan goruntulerimi orhan pamuk un sozleri mi zarar verdi tartisilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ulkemizin imajina linc etmeye calisan insan goruntulerimi orhan pamuk un sozleri mi zarar verdi tartisilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hebokobe » hic bisikleti olmamis insan » jim root » 3mo amjha » yaran okuyucu yorumlari » afazi » hemfuckirhemsuurlutospaga » d a » elazig anadolu lisesi » bir turk olarak kurtlere soruyorum » jon avnet » sampuan yerine deterjan kullanmak » prescott » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » su an sevisiyorum ama seninle degil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arto » agir bir hastalik gecirince imana gelmek » vur ha vur » deb » bok atmanin dayanilmaz hafifligi » jorg haider » objectophilia » yeni yili dansozle karsilamak » gotverenlik » ozel gunlerde hediye alma sorunsali » acik imza » tonari no totoro » ahlaksizim ama inancliyim » cognitive » smooth dancer