ulan siz adam olmazsiniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. siyah ulan beyaz ulan alayina carsi ulan
  2. beyaz ulan siyah ulan besiktask ulan
  3. ulan akrep kendini sokan ulan cingirakli yilan
  4. siyah ulan beyaz ulan
  5. beyaz ulan siyah ulan
  6. adam gibi adam dunyayi kurtaran adam
  7. adam gibi adam zican adam
  8. adam olmaz dedin senden adam nedir dedim icimden
  9. neslini yiyim yazar efendi adam ol adam
  10. kardan adam olur benden adam olmaz

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sevmek gider hatiralar kalir » mehmet haberal » bubamara » kargacik burgacik » oy vereni tahmin etmek » bir kediyle yasamak » a bugdayim bugdayim » humanizm » sunnet olacak yazarlara tavsiyeler » balina kovalayan cilgin hamsi » zevk olsun diye is basvurusu yapmak » inonu stadi » dania » devrim devrim deniyor seriat istesek ne olur » asi » dns » gazi senliklerine grup yorum un gelmesi » dunyaninenmutevaziadami » fehimsiz ekmek » ustun dokmen » final dergisi dershaneleri » 5 mayis 2008 youtube a erisimin engellenmesi » turk kizlarin gotlerinin 44 inc yani 112 cm olmasi » jesse owens » canakkale gezisi » gs in kutlamasindaki aslan in fenerbahceli olmasi » f1 pilotlarinin sampanya sisesini asagi birakmasi » bir kadinin en masum oldugu an » nokia 8110 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa