ulan sallamanin bu kadari 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. recep ulan tayyip ulan alayina gider ulan
  2. beyaz ulan siyah ulan besiktask ulan
  3. sallamanin dayanilmaz hafifligi
  4. kicindan sallamanin en guzel ornegi
  5. makattan sallamanin en guzel ornegi
  6. gotunden sallamanin en guzel ornegi
  7. sozluklere sallamanin dayanilmaz hafifligi
  8. ulan akrep kendini sokan ulan cingirakli yilan
  9. bu kadari yeter
  10. manyakligin bu kadari

© 2008 - uludağ sözlük

ulan sallamanin bu kadari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ulan sallamanin bu kadari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ulan sallamanin bu kadari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karakol » uuserlarin cuma namazina gitmeme sebepleri » doldur bosalt » turkut » asistan hindistan » sinan guler » gecee » 102 yasinda takvim icin ciplak poz veren kadin » silivrideki yazlik siteler » eloise » 2008 2009 uefa kupasi g grubu » 3 u 1 arada » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » agacta toplanip asagidaki arabalara sican kuslar » guvenilirlik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaz tatilini cadirda gecirmek » pkk » var misin yok musun » status » satin aldigi seyin parasini soyleyen erkek » alerjik rinit » alkolle kadin arasindaki benzesme » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » dunya » dedim » galatasarayli arkadasa sahip olmak » toskuru » ofsayti anlamayan kadin modeli » burak aydos » hicbir iyilik cezasiz kalmaz