ulan ozlemisim beeah 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. siyah ulan beyaz ulan alayina carsi ulan
  2. ozlemisim gercekten
  3. nicedir ozlemisim
  4. beyaz ulan siyah ulan besiktask ulan
  5. ulan akrep kendini sokan ulan cingirakli yilan
  6. beyaz ulan siyah ulan
  7. siyah ulan beyaz ulan
  8. sus ulan
  9. of ulan of
  10. yuh ulan

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» koponesti » lumpenim koyunum itaatkarim » alesta personel » fisildayislar » 14 mayis 2008 » kapora » artova nin tarihi eserleri » oyle bir horlamak ki komsunun duvara vurmasi » uludag sozluk » gangster » abdullah gul un excalibur u eline gecirmesi » ster » muhabbet kusuyla mac yapmak » george wilson » adiyaman in tarihi eserleri » tanri misafiri » homo diniyocimus » ooze venue » bu sefer niye patladi ben de anlamadim » dunkin donuts » herkese lolo bana da mi lolo » fatih tekke » antakya nin tarihi eserleri » solea por buleria » guluslerimizin bedelini oduyoruz » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » ben leyla olmusum kimin umrunda » tip » minibuse binerken biss diyen teyzeler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa