ulan kroluk yapma 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayilik yapma ulan hiyar
  2. bana pierluigi collinalik yapma ulan
  3. siyah ulan beyaz ulan alayina carsi ulan
  4. beyaz ulan siyah ulan besiktask ulan
  5. ulan akrep kendini sokan ulan cingirakli yilan
  6. yapma denilen seyi yapma istegi
  7. yapma cocugum yapma evladim
  8. yapma canim yapma gulum
  9. yapma canim yapma arkadasim
  10. beyaz ulan siyah ulan

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tercan in tarihi eserleri » mririan » e s posthumus » adana muzesi » geleneksel aziz yildirim istifa etme senlikleri » gel yarim ol » bakkaldan sakiz calan cocuk » silencer » gsm operatorlerinin kampanya cilginligi » illuminati » mahrem » lisede hoslanilan kizin anket defteri vermesi » cetvel ile tuvalete giren erkek » uludag sozluk bokunu cikarma servisi » boro boro » al rayyan » alternative 4 » suicune » turkiye de argo muhendisi olmak » tezgahin onunu kapatma kardesim » son oylanan entry lerim » mulayim » 34 mmt 09 » hale caneroglu nun bacaklari » vaudeville for vendetta » divrigi nin tarihi eserleri » migfer » revelations » kral faruk gibi para yemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa