ulan kari kiz davasina girdik ne diyoz boyle yavv 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kari kiz davasina takilmak
  2. kari kiz davasina takilip filozof olanlar
  3. sozluk bana kari bul ulan allahsiz
  4. sen boyle dusunmeyi nereden biliyorsun ulan
  5. boyle sanat mi olur ulan deve
  6. sen boyle opusmeyi nereden biliyorsun ulan
  7. nerelere dustuk yavv
  8. siyah ulan beyaz ulan alayina carsi ulan
  9. recep ulan tayyip ulan alayina gider ulan
  10. beyaz ulan siyah ulan besiktask ulan

© 2008 - uludağ sözlük

ulan kari kiz davasina girdik ne diyoz boyle yavv başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ulan kari kiz davasina girdik ne diyoz boyle yavv ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ulan kari kiz davasina girdik ne diyoz boyle yavv nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» driver » tottenham hotspur » orkid reklaminda oynadigi icin dayak yiyen kadin » 17 » sanirim osurdum » ficiuuuuvvvvv » bad attitude » asik olunan cocugun diz kapagina gelmesi » henuz gol yememis kaleci bakisi » servet avcisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games