ulan halami anlamadin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. recep ulan tayyip ulan alayina gider ulan
  2. beyaz ulan siyah ulan besiktask ulan
  3. anlamadin di mi
  4. bir sen anlamadin
  5. anlamadin
  6. beni anlamadin ya
  7. dunya beni anlamadin ya
  8. beni anlamadin ya ben ona yaniyorum
  9. tam olarak anlamadin galiba
  10. ulan akrep kendini sokan ulan cingirakli yilan

© 2008 - uludağ sözlük

ulan halami anlamadin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ulan halami anlamadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ulan halami anlamadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilgi sozluk » karin » sarkilardan akilda kalan cumleler » become a premium member now » havlusuz remzi » drive » deusozluk » gemicik » 16 subat 2002 fenerbahce galatasaray maci » karmayla gelecekteki uludag sozluk » katla ve ucur » berber salonundaki yanci grup » lanetlemek » olmeden once dinlenmesi gereken sarkilar » asr i saadet jargonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » brother in law » akyaka » oylesine insan olmak » masum anadolu aski » elazig » turkiye de uyusturucu maddelerin serbest olmasi » teknik ogretmen » iran da kadin olmak » brothers of the lame » sigara birakanlara tavsiyeler » kendisinden nefret etmeyenden nefret etmek » hassas dislere sahip olmak » turkcell » icime islerken » bu duvara yazi yazan essektir