ulan girerim ben bu 2000000uncu entry ye 

kapat
  1. önümüzdeki günlerde saniye başı istatistik e tıklayacak, girince başının göğe ereceğini sanan yazar haykırışı. nedir yani? moddan mesaj mı gelecektir "iki milyonuncu entryi girdiniz, tebrikler. alın size bir avuç kına ya da bir kova buz, malum yerleriniz için" diye?
    #2000241 (abisesque, 24.07.2007 15:20 ~ 15:21)
  2. (bkz: genc delikanlı ayıp oluyor ama)*
    #2000258 (insan, 24.07.2007 15:22 ~ 15:23)
  3. (bkz: entry ile ilişkiye girmek)
    #2000262 (sen bana bu diyemezsin, 24.07.2007 15:23)

© 2008 - uludağ sözlük

ulan girerim ben bu 2000000uncu entry ye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ulan girerim ben bu 2000000uncu entry ye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ulan girerim ben bu 2000000uncu entry ye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevil aki » iphone » sadik gurbuz » tayyip erdogan in msn listesi » erkegin cukunu kaldiran sey ahlaksizdir inanci » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » 2009 yerel secimlerinde akp nin yuzde 60 oy almasi » kopush fm » hadise acikgoz » sizofreni oldugunu anlama yontemleri » cocuklar vurdurmasin » suleyman akdi » erkegin sevgili bulmasinda paranin rolu » taraf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kocaeli » samsun » yahudiler patron siz turkler iscisiniz » ezik » understanding » yayla ve balkan kupasina sahip turk takimlari » tevitol » pisirirsen as olur pisirmezsen kus olur » tom bombadil » 99 kosmak » ermeni doktorlarin 15 bin askeri kor etmesi » normal gorunume don » fenerbahce taraftari » iman zinciri » laikligi hayat tarzi zannetmek