ulan bitane dogru duzgun karakter secemedim ya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ulan bir kere de duzgun yap
  2. turkcenin dogru duzgun konusuldugu yer
  3. altina entry girecek dogru duzgun baslik bulamamak
  4. yak bitane
  5. karanlikti secemedim
  6. recep ulan tayyip ulan alayina gider ulan
  7. gozlugum yoktu ruyayi tam secemedim
  8. beyaz ulan siyah ulan besiktask ulan
  9. ulan akrep kendini sokan ulan cingirakli yilan
  10. sms de bile 160 karakter var sende 1 karakter yok

© 2008 - uludağ sözlük

ulan bitane dogru duzgun karakter secemedim ya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ulan bitane dogru duzgun karakter secemedim ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ulan bitane dogru duzgun karakter secemedim ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buse kilickaya » gecen yil bu zamanlar » yigit ozgur esprileri » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » oteki » senede bir gun » a gothic romance » kim kardashian » this ain t a love song » yusuf cemal keskin » acid western » sozluge yazilan herseyi gercek sanmak » mircea lucescu nun tekrardan besiktas a gelmesi » benfica » kuresel krizi az hasarla atlatmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erzincanspor » sigara » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » gokhan unal » 7 ekim 2007 sirnak saldirisi » mustafa pehlivanoglu » misvak » birim bir allah » ajda pekkan » disko krali » hal yamano » urunun kasada kalmasi » zehir » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » unutma