ulan bi insan kendine bu kadar mi kiyak gecer be ya 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (1 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pozanti nin tarihi eserleri » suleyman demirel in siyasete davet edilmesi » bahce nin tarihi eserleri » yeni hayat » sabah dershanesi » hotline » lancia dedra » gunumuzde degisen sol » chivas regal » kitap » hamdi bey vs jacop » yilin tiriviri odulu » sivilce » yapma cocugum yapma evladim » erkek adam killi olur » rainmaker » royal abjar » ayrilik acisi » turlu turlu » lise aski » dunyanin en uzun isimleri » yaran baslikli entry lerden gina gelmesi » cetvel ile tuvalete giren erkek » iyilik ve kotuluk » buji » iskender mi buyuk veli mi kucuk sorunsali » yumurtalik in tarihi eserleri » kuzey isiklari » tortum un tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa