ukteyi verenin eline saglik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eline saglik
  2. ukteyi sil
  3. ukteyi veren
  4. ukteyi alan
  5. ukteyi gammazlamak
  6. ukteyi veren bendim
  7. ukteyi doldurmaya kiyamamak
  8. verdigi ukteyi unutmak
  9. ukteyi ozensiz doldurmak
  10. ukteyi pazara cikarmak

© 2008 - uludağ sözlük

ukteyi verenin eline saglik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ukteyi verenin eline saglik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ukteyi verenin eline saglik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iett otobusune yer halisiyla binen denyo » seyyar pilavci » lucarelli99 » necati bilgic in mhk baskani olmasi » kara mi kizil mi » fenerbahcenin sampiyonlar ligi basarisi tesaduftur » dedeyle okcuyla futbol oynanmaz » yenilgiden sonra rakibi tebrik eden futbolcu » eyvah turkler geliyor » eccalimre » rhetorical question » ahah » kafkasli » gelecegi hakkinda yanilgiya dusulen insanlar » bayramdan sonra gelen bayramlasma meraklisi akraba » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » konusmaya yeni baslayan bireyin ilk sozleri » johnny deep bizi de dep » private emotion » ultravesti » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » feel good inc » julius aghahowa » kanalizasyonu olmayan koyde atik su parasi odemek » fehim pasa » megaherz » sozlukle ilgisiz istekler » 1936 durusmalari » billboardlarda gulumseyen amerikalilar » tanri ya isyan etmek