ukteyi veren oksijen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ukteyi veren
  2. ukteyi veren bendim
  3. oksijen
  4. ukteyi sil
  5. oksijen maskesi
  6. oksijen cukuru
  7. oksijen dongusu
  8. oksijen sensoru
  9. oksijen tuketici
  10. kutahya ya git oksijen al

© 2008 - uludağ sözlük

ukteyi veren oksijen başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ukteyi veren oksijen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ukteyi veren oksijen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 25 yasinda olup cocuklarla oynamak » ask aglatir dert soyletir » bir karin doyurgaci olarak sigara » hakia com » yutkunurken igrenc bir sey gormek » papatya » the unforgiven iii » banainanma » yagmurda yururken akildan gecenler » mini etek giyen kizin hafifmesrep oldugu gercegi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci