uktecinin cani cekti herhalde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cekti cekti cek cektir git
  2. herhalde
  3. ben olmem herhalde
  4. herhalde galiba sanirsam
  5. ironi yaptin herhalde
  6. bayrama gelemezsin herhalde
  7. canim cekti
  8. tanri cekti tum resimleri
  9. ve drizzt palalarini cekti
  10. herhalde laiklige aykiri degildir degil mi

© 2008 - uludağ sözlük

uktecinin cani cekti herhalde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uktecinin cani cekti herhalde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uktecinin cani cekti herhalde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birol guven in lost senaristi olmasi » trakya universitesi » universite ogrencilerinin yiyip icip seks yapmasi » taraf gazetesine dandik deyip yenicag okumak » besiktas » karakol yeri degil zihniyet degismeli » paris metrosu » ne koyim » hirsizin yanlislikla ogrenci evine girmesi » toru topu 6 mac yaptik kac puan toplayabilirdik ki » ros asana » if you go away » adamotu » nike » cay ve kahve lekesinden kurtulmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sinifta sigara icmek » suleyman demirel » arsenik » duygulari serbest birakmak » kerim akbas » apo ya verilebilecek alternatif cezalar » makarna sicmak » batmaya mahkum firma isimleri » fadil vokri » random halde kufur etmek » futboldan anliyovum » herkes esit dogmustur » mustafa » paralel » milliyetcilik