ukteci yare selam olsun 

kapat
  1. ben bugün sözlükte logindim
    entrileri hep ben girdim
    sonra baktım, oylar bana girmiş
    ukteci yare selam olsun

oylar olumlu mu, olumsuz mu
    bu bağırışları duyan yok mu
    elbet birgün zall bizi duyar
    ukteci yare selam olsun

zall ın şifrelerini çalmışlar
    aslında onlar şifre diye babayı almışlar
    zall sen sen ol takma kafana
    ukteci yare selam olsun

ilk kez türkü sözü yazdım
    bunu okuyan bestesini yapsın
    benden bu kadar a dostlar
    ukteci yare selam olsun.. * *
    #124728 (trablus, 22.03.2006 11:52 ~ 07.06.2006 10:11)

© 2008 - uludağ sözlük

ukteci yare selam olsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ukteci yare selam olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ukteci yare selam olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» acemisinden ankara notlari » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » rainer maria rilke » kul olayim kalem tutan ellere » ecce homo » jakob van hoddis » bunyamin ayasi turbesi » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » imkb » ben bilmem beyim bilir » hire otel » polat alemdar » sozluk yazarlarindan aforizmalar » cihan unal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » discilerden nefret etmek icin nedenler » dudut » sucugu dogradiktan sonra soymak » teknik direktor kiyimi » kravat baglamak » bluevelve » kucuk kadin » kardes turkuler » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » ktu sozluk » kaynastirma » jesus christ propogandasi » olasi turk spor gazetesi haberleri » dayanilmaz kelimeler » asil tendonu kopsa stad inlermis