ukte veren yazara minnettar olmak 

kapat
  1. uktelere bakınca çok duyduğumuz ancak çok fazla bir şey bilmediğimiz bir şey görünce ya bir bakayım neymiş bu diye google dan veya başka biryerden araştırma yapmak ve bir şeyler öğrenmek sonucunda meydana gelen hadise.
    #205913 (aabi, 28.04.2006 22:10)
  2. annemın mınnettar olduğu yazar turudur.kadıncağızın benım ansıklopedı karıstırdığımı gorunce yuzundekı mutluluk ve gurur ıfadesı gorulmeye şayandır.bırgun butun yazarları çaya davet etmekteyımdır.
    #205919 (sadakatsiz, 28.04.2006 22:12)

© 2008 - uludağ sözlük

ukte veren yazara minnettar olmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ukte veren yazara minnettar olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ukte veren yazara minnettar olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cekingen yazar » galatasaray lisesi » 17 subat 1959 thy londra ucak kazasi » actigi baslikla ben zir cahilim diye bagiran yazar » 70 model otobuste telefonu kapat diyen insan » israilogullari nin sol frame i isgali » in my time of need » dugunden kiz yayladan okuz alinmaz » tatile cikmadan once ampulu sondurmeyi unutmayin » atm vs tsk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci