ukte verecegim diye sacmalamak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ukte dolduracagim diye sacmalamak
  2. baslik acacagim diye sacmalamak
  3. 2008 in ilk entry sini giricem diye sacmalamak
  4. acilan her basliga ukte degil diye bkz verelim
  5. itiraf ediyorum ukte bos kalmasin diye uydurdum
  6. sakin dokunma bi ara dolduracagim diye ukte vermek
  7. baslik ukte olmadigi halde entry ye ukte yazmak
  8. ukte gibi gorunen ukte olmayan basliklar
  9. hic ukte vermemis ve ukte doldurmamis yazar
  10. ukte notunu okumadan ukte doldurmak

© 2008 - uludağ sözlük

ukte verecegim diye sacmalamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ukte verecegim diye sacmalamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ukte verecegim diye sacmalamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» korkan kiz » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » samsun » uzay » sabetay sevi » msn de aglamak » truva kanyak » juninho nun galatasaray a gelmeme sebebi » iki tasagim onume aksin » phoenix rising » command and conquer saga » mevlut erdinc » dogubayazit » angelica » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » genc fenerbahceliler » annenin sosyalizmi cokerttigi an » hemfuckirhemsuurlutospaga » agladigim gunler oldu » jolly joker balans » akyaka » o yazar benim » guldurgec » aaal sozluk » alvin ailey » yaran entryler » tom bombadil » piti » izmir de carsaf giymek » yaran olaylar