ukte girerim ukte 

kapat
  1. isviçre halk türküsü

ukte girerim ukte de
    artı yakışır gence
    insan bir hoş oluyor
    kendini istatistiklerde görünce

oooooo sen yana ben yana
    oooooo sen yana ben yana
    ikimizin iresmini yüklesinler facebooka
    ikimizin iresmini yüklesinler facebooka
    #3191612 (isvicreli bilim adami, 26.03.2008 10:17)

© 2008 - uludağ sözlük

ukte girerim ukte başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ukte girerim ukte ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ukte girerim ukte nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» doktorun hastasindan nefret etmesi » bok dustugunde kica su carpmasi » en yakin arkadasinin sevgilisini hoplatmak » fakir insanlarin savunma mekanizmasi » tkip » guvercin » zollinger ellison sendromu » desti izdivaciniza talibim » apu nahasapeemapetilon » 15 mayis 2006 » uzay » ergen havuc ve maceralari » serdar akinan » scooterda aglamak » ikimizin yerine » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zenginligin ayiplandigi ulkede yasamak » fuhus yapanlarin ekmek paramizi kazaniyoruz demesi » lena headey » angelica » mozilla firefox a erisimin engellenmesi » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » unlulerin kisisel iletileri » crematory » cin » brugge » alvin ailey american dance theater » kollama » lanli lunlu baslik ekolu » ogrenci ogretmen diyaloglari » berbere sac tarif etme sikintisi