ukte doldururken dikkat edilecek hususlar 

kapat
  1. en az ukte vermek kadar önemli hususlardır.

- değil mi ki o ukte bir gün büyüyüp başlık olacak, o halde iyice araştırılmalı ve özenle girilmelidir ki ukte doldurmus olmak icin ukte doldurmak intibası bırakmasın. -(uktedan el sadr, el cezire post)

- uktelerin başına yıldız koymak, bir de yazarının adını verip ona cahil muamelesi yapmak, bunca aşağılamanın ardından yazara ayar vermek şüphesiz ki sizin angut olduğunuzu gösterir. -(anne ben ukte dolduruyorum, sh.357)

ayrıca (bkz: ukte verirken dikkat edilecek hususlar)
    #3388594 (kobayashe, 12.05.2008 19:15)
  2. -öncelikle uktecinin hangi anlamda ukteyi verdiğine bakılmalı ve ona göre doldrulmalı
    -daha çok açıklayıcı, betimleyici olmalı
    -ukte hakkında bilgi sahibi olunmalı
    -uktenin doğru verilip verilmediğine bakılmalı
    -uktedir diye belitilmeli fakat daha fazla ayrıntıya girilmemeli
    -diyalog, şiir ya da alıntı ile kestirip atılmamalı
    -her entry de olduğu gibi akıcı ve anlaşılabilir olmalı
    #3388624 (gone with the shit, 12.05.2008 19:22)
  3. -ukteyi verenin ebesine küfür edilmemelidir.*
    #3388632 (ekinoksah, 12.05.2008 19:25)
  4. budur; (bkz: kotuye ukte deyip iyi olani ic etmek/#734234)
    #3388642 (fatal, 12.05.2008 19:27)
  5. -eksi oy alındıktan sonra entry'i editleyip "Ne eksiliyosunuz ben mi verdim ukteyi!" gibi bir tavır takınılmamalıdır.
    #3388655 (ekinoksah, 12.05.2008 19:29)

© 2008 - uludağ sözlük

ukte doldururken dikkat edilecek hususlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ukte doldururken dikkat edilecek hususlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ukte doldururken dikkat edilecek hususlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kartalkaya » dus bahceleri » kurt fasisti » evden tek seferde cikamamak » hazreti ebubekir » hazreti ali » kendi giyecegini uretmek » omrumun sahibi » activia yiyenlerin diyaloglari » ankara da sabaha dogru havanin kokusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci