ukte dolduran ezik yazar 

kapat
  1. her sözlükte görebileceğimiz bir külttür. ukte diye bir arabirim yaratmışlar, ve yazarlar buraya doldurmak istemedikleri, doldurmaya layık görmedikleri, beğenmedikleri başlıkları ekliyor. üç-beş ezik yazar da, başkalarının çöplerini bu arabirimden toplayıp, başkasının doldurmaya layık görmediği başlığı dolduruyor. yaratıcılıkları yok, birikimleri yok. o yüzden başkanının pislikleri ile yaşamaya mecburlar. yazık.
    (endirekt serbest vurus, 02.12.2007 02:08 ~ 02:09)
  2. başkalarının merak ettiği konuyu açıklamaya çalışan eziklerdir. bu zamanda kim kime yardım eder? ezik yazar eziktir işte.
    (spaltula, 02.12.2007 02:18)
  3. en asil duygunun insanıdır. bazılarına göre başkalarının attığı çöpleri yerden almak da eziklik. bazılarının şanssızlığı sabah çöp toplamak ile başladı okul girişinde.
    (blonde mermaid, 02.12.2007 02:20)
  4. ukte veren ne oluyor asil yazar mı?
    (bkz: anne ben asil oldum)
    (yamukprensesvekedicuceler, 02.12.2007 02:22)
  5. sözlüğe faydalı olan ezik insandır. zira, ukte vermenin amacı ''ben bu başlığa yazmam lan, çöpümü kim doldurursa doldursun'' değildir. bir ezik yazar ukte vererek merak ettiği bir konuyu diğer ezik yazarların da yardımlarıyla açıklığa kavuşturmak ister ya da bu eziklik süreci şöyle işler:

bir ezik yazar konuyu bilir, ancak diğer ezik yazarların konu hakkında ne düşündüğünü bilmek ister. bu yüzden ukte verir, ezikler doldurdun diye.
    (wholen, 08.02.2008 16:32)

© 2008 - uludağ sözlük

ukte dolduran ezik yazar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cay bardagindan dondurma yemek » hable con ella » bir saire yazmadigi siiri yamamak » iyi niyetli yolsuzluk » kobe bryant vs lebron james » akla gelebilecek basit utopyalar » abbas » umutsuz ask » milliyetcilik » eksi oy mafyasi » walter benjamin » eski sevgiliyi aldatmak » enverland » muazzez abaci » icimizdeki seri eksi oy veren ibne irlandali » capkin koca yalanlari » she s the man » he was a quiet man » nail biting » fenerbahce yi desteklemek » peygamber efendimiz yasasaydi takim elbise giyerdi » portakal cicegi suyu » zeytinburnunda karagumruk diye bagirmak » pamuk yagi » zikerun » kac yasindasin sorusuna alternatif cevaplar » darkopal » cep telefonu duvar kagidi » cehenneme 5 litrelik suyla gitmek » en guzel nickli yazar » ben onemliyim ben degerliyim » till » etek dolusu » fauna » ajdar anik » haftanin en kotulerinin o kadar da kotu olmamasi » ermeni » sikke » burada yapilmisi var » yakisikli capkin ama sevgilisini aldatmayan erkek » seri eksi oy veren ibnenin hayat hikayesi » before i got my eye out » tenhada sevisme isteginin tavan yapmasi » merhaba ankara zirvesi » baadir » vakit kaybi » halka acik melek » ahmet turan alkan » anibal in mezari » adnan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa