ukala sukela 

kapat
  1. üçüncü nesil yazar. aramıza hoş gelmiştir.
    #1053554 (ukala sukela, 25.12.2006 13:04)
  2. üçüncü nesil yazar, hoşgelmiş ve umarım heybesinde geyikten ziyade kaliteli doneler getirmiştir.
    #1054585 (fena halde leman, 25.12.2006 17:08)
  3. Önce ben önce ben, diye giriştiğim ama atı alanın Konya'ya doğru yol aldığı başlık.. *
    Yazar; beni uludagsozluk ile tanıştırmış yüce, fekat acımasızz kaderin ağlarını eline alıp örmesi sebebiyle kendisinden önce yazar olduğum kişidir*. Bir ara çıldırmıştı, hatta beni; bana yazdığını iddia ettiği ve * benim göremediğim entariyle tehdit ediyordu. Neyse ki zincirlerinden kurtuldu, hos geldin.
    *
    #1054595 (cirkefpollyanna, 25.12.2006 17:09)
  4. takriben 15 dakikadır gülmeme sebebiyet vermiş yazar.
    #1115708 (for the greater good of maiden, 06.01.2007 20:08)
  5. (bkz: çoban)
    #1572022 (junior, 26.04.2007 04:59)

© 2008 - uludağ sözlük

ukala sukela başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ukala sukela ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ukala sukela nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » israrla reddetmek » sevgililer gununde sevgilisiz olmak » ergenekonu tersten dusunmek » solculari taniyinca sagci olmak » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » iliskilerde yas farki » ben bilmem keyfim bilir » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » prism » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » tutunamayanlardan » universiteye minibusle giden insan » tum eski sevgililerin kokune kibrit suyu » ev kiralari ve fiyatlarindaki hizli dusus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mta88 » ranini » dis agrisini bastirsin diye ayagini kiran adam » disgrafi » chatin » ugur dundar » ne olacak bu sagin kompleksi » milla jovovich » canli bomba » 11 ekim 2008 belcika ermanistan maci » bir muhendisin hayati » taste in men » inkpinkzink » zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari » cassiopeia