uharc 

kapat
  1. kimi zaman %50 ye varan sıkıştırma performansıyla yaygınlık bakımından değil ama işe yararlık bakımından winrar'a alternatif olabilecek sıkıştırma programı. 650 mb'lık cd ye 1.7 gb veri sığabileceğini gördüm ben bu program sayesinde. ayrıca freeware'dir aşağıdaki linkten indirilebilir.

http://www.tamindir.com/p...3466/UHARC_GUI_1.1.5e.htm
    #1067277 (Crusty, 27.12.2006 22:25)
  2. 3.2 gb flatout 2 yi 550 mb ye sıkıştıran oha dedirten aşmış program.(bi posta da ziplenmiş olabilir tam hatırlamıyorum ama her türlü oha yani) *
    #1144717 (eppur si muove, 13.01.2007 00:36)
  3. rip olayının .mına koymuş program. beşiktaş-sinanpaşa dan aldığım bir dvd ye(4.7 gb) sayesinde:

act of war direct action
    command and conquer generals
    command and conquer generals zero hour
    red alert
    red alert 2
    red alert 2 yuri s revenge
    red alert dune 2000
    red alert emperor battle for dune
    warhammer 40000 dawn of war
    warhammer 40000 dawn of war winter assault

sıkıştırmayı başarmıştır dvd yi hazırlayan arkadaş.
    #3555780 (notrinova, 18.06.2008 23:02 ~ 08.10.2008 10:33)

© 2008 - uludağ sözlük

uharc başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uharc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uharc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski sevgilinin fabrika ayarlarina donmesi » adini soylemeyen sevgili » nothing else matters » aslinda bir konu var » gece evden gelen garip sesler » osman pamukoglu » olomuc » when a blind man cries » turkenmafia » sembiyoz » barack obama » miyehdiyznak » babylon » la cenerentola ouverture » zengin olup devlet universitesine giden ogrenci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ocaktan sigara yakmak » richard trenton chase » anne kokusu » vejatatif bulgular » gaza gelip rohan a elf olmaya giden eski sevgili » kaan » formikasyon » klorofil » kimsenin sallamadigi yazarlar » michelle marsh » insatiable » taipan » ali fuat cebesoy » moravia » ahmet hakan coskun