uh 

kapat
  1. kızılderili dilinde; a.mına koyim.

-ben var çok güzel ata binmek uh.

-sen var çok kötü kokmak uh.

-uh beyaz benizli.

-ben de senin taaa uh.
    (fobia, 10.09.2007 13:40 ~ 13:42)
  2. ulan hiyar höykürüşünün kısatması olan harf öbeği.
    (KIZILMASKE, 10.09.2007 13:42)
  3. (bkz: uh huh her)
    (vera, 10.09.2007 13:47)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 30 agustos koln almanya zirvesi » desecration » askeri inzibat » google » counter oynarken tanisan sevgililer » thomas mann » albay drake » intel core2 quad q9300 » hic bu kadar guldugumu hatirlamiyorum » iron man » yeni uuser olacaklara nick onerileri » kocamustafapasa » broo » roj » the green mile » leylim ley » gelinlik altina converse giyen zihniyet » bazen » ablanin evlenmesi » anam anam diyim ben sana » esra sencebe » emedur » entel » selam diyene aleykum selam diyen msn insani » turban takmayan erkek bizden degildir » pergamon » yok boyle birsey » acibadem in ara sokaklari » madem ermenisin istemeden vermelisin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa