ugurlu sayin nedir diye sordular 7 dedi 

kapat
ugurlu sayin nedir diye sordular 7 dedi başlığı henüz açılmamış!
aşağıda ugurlu sayin nedir diye sordular 7 dedi ile ilgili başlıklar listelenmiştir. belki onlar işinize yarar.
  1. ocalan a sayin diye hitap edenler
  2. melih gokcek e sayin diye hitap etmek
  3. ben lan dedi diye enisteyi bicakladim
  4. telefonu nedir diye acmak
  5. osuruk nedir diye sormak
  6. futbol uyusturucudur dedi diye vatan haini olmak
  7. doktora sikayetin nedir diye sormak
  8. bir kiza ofsayt nedir diye sormak
  9. pkk liler sarja sarz dedi diye sarza sarj demek
  10. bir fenerliye turkiye kupasi nedir diye sormak
  11. pezevengim goster dedi ama para almadan verme dedi
  12. seni bana sordular
  13. sınavda ne sordular çocuğum
  14. seni tanidigim gun son arzumu sordular
  15. rezillik nedir be oğlum kaypaklık nedir
  16. acaba nedir nedir
  17. ugurlu
  18. ozanser ugurlu
  19. mustafa ugurlu
  20. namik ugurlu
  21. vincent ugurlu
  22. huseyin ugurlu
  23. ugurlu koyu
  24. ugurlu sayi
  25. ayagi ugurlu

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ugurlu sayin nedir diye sordular 7 dedi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ugurlu sayin nedir diye sordular 7 dedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ugurlu sayin nedir diye sordular 7 dedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ugurlu sayin nedir diye sordular 7 dedi. Copyrights of the articles are belong to their authors.