ugur arslan 

kapat

1. Aralık 1972 istanbul doğumlu.
    ilkokul ikinci sınıfta, sene sonu müsameresinde, tiyatro ve sahneyle tanıştı.
    Özel Ortadoğu Koleji'ndeki yılları, üniversite hazırlıklarından ziyade tiyatro hazırlıklarıyla geçti.
    Lise birinci sınıfta, eline tutuşturulan bir formdaki, gelecekte hangi mesleği seçmek istersiniz sorusuna, sunuculuk, spikerlik yazmış ancak üniversite yılları Adapazarı'nda sunuculuktan, spikerlikten uzak geçmişti.
    Yüksek öğreniminin ardından iTÜ Sakarya mezunu bir teknik adam oluvermişti.
    Hemen bir fabrikada iş buldu.
    Fakat kendi mizacıyla hiç uyuşmayan bu mesleğe ancak iki ay tahammül edebildi.
    Daha sonra Ak Radyo'da radyoculuk ve hemen ardından, bir yıl sonra Kanal 7'de sunuculuk ve sonrasında program yapımcılığına başladı.
    Bu işi sevmişti ve gidişat onu gösteriyordu ki; bu meslekte kalıcıydı.
    O yüzden hemen bu işin eğitimini almaya karar verdi.
    Önce bir yıl sunuculuk, spikerlik eğitimini aldı.
    Ardından Amerika'da New York Film Akademisi'nde yönetmenlik eğitimi gördü.
    Yeni bir hayali vardı artık; bir sinema filmi çekecekti!
    Ne yazık ki, bu hayali biraz ertelemesi gerekiyordu.
    Üç yıldan bu yana hazırladığı Deniz Feneri TV programları, bir hayli vaktini alıyordu.
    Aslında bu iş programcılığı da aşmıştı.
    Ortalıkda, dönen ve her geçen gün büyüyen bir yardım yumağı vardı.
    Bu nedenle sevdiği dostlarıyla biraraya gelip Deniz Feneri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin kurulmasına öncülük yaptı.
    Bu arada Deniz Feneri, çok kısa sürede istanbul'un ve Türkiye'nin en faal dernekleri arasına girmiş, üyeleri ve sevenleri çoktan ülke sınırlarını aşmıştı bile.
    Uğur Arslan, huzur bulduğu ve mutlu olduğu işlerin peşinde koşan ve sadece gönlünün götürdüğü yerlere giden insanlardan biri...

http://www.ugurarslan.com
    #89430 (palta, 26.02.2006 21:45)
  2. an itibari ile starda izel ile program yapan, kendini komik duruma düşüren sunucu. titre ve kendine gel diyoruz. ait olmadığın yerlerde ne işin var???
    #89432 (palta, 26.02.2006 21:46)
  3. sevmedim sevemedim! güzel şiir yazıp söyleyen, aynı zamanda yoksula, ihtiyacı olana, dara düşmüş bedbaht olmuş fukaraya el uzatan anlaşılması zor bir o kadarda yapay görünen beyaz cam enteresanı...
    #89477 (yastivirseba, 26.02.2006 22:21)
  4. karagümrük'ün mini etekli kızlarımıza kızmayan, bacaklarını ceketiyle örten delikanlısı. muhafazakar kesimin idolü olması, eski bir iyiliksever olması vesilesiyle, albüm satışları ile parsayı götürmektedir kendisi. kazandıklarıyla deniz feneri'ne katkıda bulunuyor olmalı ki, hiç ses çıkmadı bugüne kadar.
    #110167 (olric, 11.03.2006 13:26)
  5. yılmaz erdogan kalitesinde siirler yazabilen ender isimlerden kisilik olarakda harika ve mutevazi bir insan.
    #174491 (karpuzkabugu, 17.04.2006 00:14)
  6. hele bir de er mektubu vardır nasıl da duygu yukludur o mektup ne de guzel okunur ugur arslantarafından.
    #174496 (ümit, 17.04.2006 00:16)
  7. başka hiç bir sevap işlemese de deniz feneri aracılığıyla yardım yapılan kişilerin ve proğramını gözleri dolu dolu izleyenlerin dualarıyla cennete girmesi kuvvetle muhtemel insan.
    gerçekten insan!
    #212665 (infantes, 05.05.2006 10:30 ~ 10:31)
  8. deniz feneriyle sağladığı sempatiyi şiir albümüyle paraya dönüştürme gibi hic tasvip etmediim bi hareket yapmis gozumden dusmus insandir.

(bkz: newcastle yaniyor interpol beni ariyor)
    #215257 (BoHeMiaN, 06.05.2006 00:12 ~ 12.05.2006 14:26)
  9. deniz feneri derneğini kurmuş dünyanın her bölgesine yardım götüren bir dernek oluşturmayı başarmış yardımseverleri bir çatı altında toplamayı kendine ilke edinmiş ve yoğun iş temposu sebebiyle * dernek başkanlığını bırakmış ve sadece programın sunuculuğunu devam ettirmekte olan ve son şiiri karagümrük yanıyor ile gönüllerde tekrardan yer eden şair yardımsever güzel insan
    #215844 (yesilbaslikertenkele, 06.05.2006 11:21)
  10. (bkz: karagümrük yanıyor)
    (bkz: deniz feneri)
    #471652 (caruso, 28.07.2006 19:58)
  11. derin ve mükerrer şöhreti *, az közlü küllerinden doğuşu, bir zamanlar çakır'ı oynayan 'kaynarca' gibi hazmedememiş, dünyanın en antipatik ve zorlama kliklerinden olan 'delikanlı' triplerine girigirivermiş 'islamik air abi'... devam etsin böyle tabii. öğretmen, biliminsanı da neymiş, onların edimleri ile değil, tv ikonlarının 'showları' sayesinde kurtulacak bu 'millet' beş kuruşa onbeş saate çalışmaktan zaten. uyarsın bu uyarsız, kimliğini yitirmiş, hafızasız topluma 'uğur', veya gözlüklerle birlikte basireti de atıverdin 'kazara', ben fesatım, bilemedim şimdi?... ama çalışan beyinlerin 'algı dünyasında' iğreti duruyorsun işte, bilesin...
    #811745 (cryptic, 04.11.2006 02:01 ~ 02:07)
  12. kendini bir gruba entellektüel sandırmayı basarmıs bildigin kıro.
    #1454493 (ovov, 26.03.2007 02:52)
  13. star tv'de gösterilen dizisi karagümrük yanıyor'un reytingini biraz daha arttırmak isteyen senarist ve yönetmenin dizinin senaryosuna mafyayı karıştırmasıyla diziyi bırakan spikerdir.uğur arslan oldukça iyi para kazanabilecekken bu diziden topluma karşı bazı sorumlulukları olduğunu ve kimseyi illegal silah kullanımına özendirmemek gerektiğini söyleyerek bırakmıştır diziyi.ha dizi çekmesi baştan doğru muydu diuye tartışılabilir ama sezar'ın hakkını sezar'a veremeyen zihniyet için umarım bir fikir verebilir.
    #1572208 (ben bilmem beyim bilir, 26.04.2007 10:11)
  14. fox tv ekranlarında songül karlı ile ''su gibi'' programını sunan şair.
    #2601965 (karartma, 17.11.2007 23:52)
  15. sanatçı kişilik.

şaka tabi. lafı edilmeye değmese de bir kereliğine mahsus, kenar mahalle beğenisinin taleplerini gözlemlemek istedim.

şimdi, bir kere, sen de ben de, yeni filizlendiği dönemlerde, kanal 7'de yayınlanan deniz feneri programında, yoksulların evine erzak taşıdığı günlerini biliyoruz bu adamın. kalpsiz izleyiciler, unutmaya başladıkları vicdanlarından haberdar olsunlar diye, açlıktan karnı sırtına geçmiş fukaraların, damı akan köhne evlerini ziyarete giderken, ne de güzel suratını ekşitiyordu zavallılar adına. önce badanasız evin içini gösteriyordu, yanında bir tane de filozof amca vardı; " ne yer ne içersiniz, size kim para getiriyor ? " gibisinden sorular sorup yoksulun ezikliğine vurgu yapıyor, sorular bitince vakur bir sessizliğe gömülüyordu; tabi o sıra, kamera evin içinde geziniyordu; ziyaret ettiği evin içini, çocukların halini görüp nasıl da üzülüyorduk hepimiz. çok geçmeden, birden canlanıyor, " hadi üzülme " deyip çantasından bahçıvan marka kaşarlarla, cif'lerle dolu hediye paketini çıkarıp yoksulların gönlünü alıyordu.

sonradan ne olduysa bozdu herif; plaklara şiir okumaları kaydetmeye, * magazin programı sunmaya başladı. şahsen ben, oldum olası, bakımlı halinden, cahile kafa tutan cahilliğinden, gösterişinden tiksindim bu adamın.

şöyle ki, uğur arslan'ın okuduğu şiirleri beğenen bir dinleyiciye saygım olmaz, nötr'dan sayarım onu; bir de, - şayet varsa diyorum - uğur arslan'a, parası ve şöhreti için değil de karakteri için veren bir hatunun, aşık değil de aptal olduğuna inanırım kesinlikle.
    #2669097 (zinani, 06.12.2007 15:33 ~ 15:36)
  16. Deniz Fenerinde yakaladığı başarıyı diğer yaptığı programlarla yakalayamamıştır. Deniz Feneride gece geç saatlerde yayınlanmaya başladığından izleyicisi artık eskisi kadar değildir ama Kurban Bayramında yapılan kurban bağışlarından en çok gene Deniz Feneri nasiplenmiştir.
    #2926106 (sesimbanayetmiyor, 31.01.2008 16:31)
  17. üniversiteyi bitirene kadar bir kızın bile elini tutmadım açıklaması mevcut şahıs. öyle yetiştirilmiş.
    (bkz: no comment)
    #3075706 (dark darkest darko, 29.02.2008 17:56)
  18. üniversiteyi bitirene kadar bir kızın elini tutmamış olmasından olsa gerek, üniversiteyi bitirdikten sonra deniz feneri programlarında iyilik meleği olarak profesyonel kariyerine devam etmiştir. ziyadesiyle iyilik meleği takıldığını düşündüğünden olacak, sonunda "eeeeeytere be!" nidasıyla bol baldır bacaklı programların sunucusu olarak görmekteyizdir kendisini. bu sıralar fox tv'de en hafif ifadeyle evlilik tellallığı yapmaktadır.

(bkz: nereden nereye)
    #3421210 (damat hobbit pasa, 20.05.2008 09:12)
  19. sayginligini deniz feneri dernegine defnetmis, su siralar akla mantiga sigmayacak islerle mesgul sahis.
    #3421411 (fersan, 20.05.2008 10:44)
  20. şaircik.
    #3664234 (historik, 14.07.2008 19:14)
  21. 'üniversiteyi bitirene kadar bir kızın elini tutmadığını' beyân eden bu muhafazakar(!) tipin bu ''imajını kullanarak düzdüğü* kabuklu ve kabuksuz 'fıstıkları', kırdığı 'cevizleri' uc uca eklesek boğaz köprüsü'nü geçer'', dedi sağlam bir kaynak geçenlerde, bilemiyorum artık? tanımam etmem kendisini; bir garezim, herhangi bir hukukum mevcut değildir, olsun da istemem; iddiaya kat'i olarak inanmak gibi bir durumum da yoktur. lâkin bunu iddia eden adamın da harbi ve dindar bir yakın şahsiyet olması, ve dahi bu vatandaşın yapmacık tripleri işkillendirmektedir bende'nizi sevgilim sözlüküm, netekim...
    #3895465 (squadron, 31.08.2008 06:18 ~ 05.09.2008 02:39)
  22. deniz feneri davası'nı akp'yi kapatmamanın rövanşı olarak niteleyerek pes dedirten insan. bir dava almanya'da açıldı iki deniz feneri o davada suçlu bulundu. almanya'daki deniz feneriyle buradakinin bağlantısı olmadığını söyleyene de ancak gülünür.
    #3979033 (delgado, 18.09.2008 17:18)
  23. klasik bir lümpen türk sağcısıdır, gider deniz feneri'nde yoksullara yardım dağıtıyormuş gibi yapar, şiir zannettiği uyaklı arabesk bile olamayacak kadar pespaye dörtlükleri hikayeden bir ses tonuyla okur, çöpçatan programlarında sunuculuk yapar, tüm bunlarla da yetinmez, gider gencecik insanların kanı üzerinden servetine servet katar.
    #4259033 (jakobenlerin sonuncusu, 21.11.2008 03:48)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ugur arslan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ugur arslan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ugur arslan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ugur arslan. Copyrights of the articles are belong to their authors.